


LEVEL2 INITIA™ jsou první bioochranné kvasinky vyvinuté za účelem omezení oxidativních projevů v moštu během počátečních fází výroby vína. Jsou vyrobeny z více než 100 kmenů Metschnikowia pulcherrima, které mají vysokou schopnost spotřebovat rozpuštěný kyslík v moštu a částečně sníží obsah mědi. Mají schopnost kontrolovat širokou škálu nežádoucích mikroorganismů. Z důvodu, že jsou nefermentativní můžou se množit při nízkých teplotách, proto jsou skvělým biologickým nástrojem při výrobě bílého nebo růžového vína. Jsou vhodné pro ekologickou produkci vína v EU.
Doporučené dávkování: 7 až 25 g na 100 litrů moštu nebo 100 kg hroznů, které se přizpůsobí v závislosti na procesu teploty. Doporučená teplota kvašení 6 - 9 °C po dobu 6-ti dnů, poté aplikujte ušlechtilou kvasinku.
Skladování: Skladujte na suchém místě při teplotě 4-11 °C, po otevření ihned spotřebujte.
Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378
Kategorie: | Kvasinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 080751 |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Výroba vína dle barvy: | Bílé |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.