Kumulus WG, 25 kg
Kontaktní fungicid, postřik na stromy na ochranu proti padlí v sadech, vinicích a dalších kulturách



KUMULUS WG - Kontaktní fungicid, postřik na stromy na ochranu proti padlí v sadech, vinicích a dalších kulturách.
Obsah:
Síra 80 %
Popis zboží:
KUMULUS WG kontaktní , postřik na stromy na ochranu proti padlí v sadech, vinicích a dalších kulturách.
Registrované použití postřiku KUMULUS WG:
Cukrovka: padlí řepné: 6 kg/ha, do 31. 8.
Pšenice: braničnatky, padlí travní: 0,6 % (60 g/10 l vody) *, od posledního listu, do mléčné zralosti
Ječmen, žito: padlí travní: 0,6 % (60 g/10 l vody) *, od konce odnožování, do vývinu posledního listu
Jahodník: padlí jahodníkové: 0,6–0,8 % (60–80 g/10 l vody) *, před rozkvětem, po sklizni
Okrasné rostliny: padlí: 0,3–0,5 % (30–50 g/10 l vody)
Trávy semenné porosty: braničnatky na travách: 2 kg/ha
Dub: padlí dubové: 0,3–0,4 % (30–40 g/10 l vody) **
Rajče: padlí rajčatové: 0,2–0,3 % (20–30 g/10 l vody) **, OL 3
Broskvoň: padlí broskvoňové: 0,3–0,5 % (30–50 g/10 l vody) ***, OL 3
Réva vinná: hálčivec révový, vlnovník révový: 1,5–2,0 % (150–200 g/10 l vody) **, při rašení, nejpozději po vyrašení
Réva vinná - hrozny stolní: padlí révové: 0,3 % (30 g/10 l vody) ***, OL 3
Réva vinná - hrozny moštové: padlí révové: 0,3 % (30 g/10 l vody) ***, OL 42
Mrkev, petržel: padlí miříkovitých: 0,6 % (60 g/10 l vody) *, OL 3
Jabloň: padlí jabloňové: 0,45–1 % (45–100 g/10 l vody) ***, OL 3
Zelenina tykvovitá: padlí 0,6 % (60 g/10 l vody) **, OL 3
Okurka: padlí: 0,6 % (60 g/10 l vody) *, OL 3
Chmel otáčivý: padlí chmelové: 10–14 kg/ha, OL 7 * Vztaženo na 5 l postřikové kapaliny na 100 m2. ** Vztaženo na 10 l postřikové kapaliny na 100 m2. *** Vztaženo na 10 l postřikové kapaliny na 100 m2.
Pokud snižujeme při rosení dávku postřikové kapaliny v rámci doporučeného rozmezí (3–10 l/100m2), zvyšujeme úměrně koncentraci tak, aby byla zachována dávka přípravku na jednotku plochy.
Kategorie: | Houbové choroby |
---|---|
Hmotnost: | 25 kg |
EAN: | 140226 |
Země původu: | |
Odrůda vína: | |
Region/Oblast PL: | |
Podoblast: | |
Klasifikace: | |
Region/Oblast SK: | |
Obsah cukru: | |
Styl : | |
Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.